Onderstaand bericht is afkomstig van onze zusterclub: de Peugeot Club Nederland.

Beste Liefhebbers van Franse Auto’s, Bestuursleden, Evenementencoördinatoren en Redactieleden,

Daar zijn weer en we hopen nu echt dat deze dag doorgaat. Aan ons zal het niet liggen.. Het is bij jullie natuurlijk wel bekend dat wij als Peugeot Club Nederland sinds een paar jaar het evenement  “Vaderdag & Franse Auto’s” organiseren. Dat doen we met veel plezier, inzet en tevredenheid. In dit bijna afgelopen jaar was het een enorm succes met bijna 70 auto’s. In 2020 moesten we het helaas annuleren. 
Nu in 2021 willen we dat evenement uiteraard organiseren en doorgang laten hebben. 

We hebben in ons  privé-netwerk twee locaties gevonden waar we graag verwelkomd worden:

Locaties
·      Landgoed De Rande (www.hotelgaia.nl) te Diepenveen als startlocatie, net iets ten noorden aan de IJssel bij Deventer.
·      Nationaal Park de Hoge Veluwe (www.hogeveluwe.nl) als tweede locatie, voor een lunchbuffet, foto’s en meet&greet.

Op deze laatste locatie is het zeker een voorrecht om daar met de hoge korting die we daar kunnen krijgen naar binnen te mogen met zo veel auto’s. Er zijn niet veel autoclubs die dat kunnen zeggen! In de middag na de lunch zijn de deelnemers vrij om het Museonder te bekijken, of met een Witte Fiets de prachtige natuur in te gaan, of uiteraard bij mens en auto te blijven. Mochten er later nog meer zaken zijn die we in willen vullen, dan voegen we die in. Maar voorlopig is het een kort verblijf op een ludieke startlocatie en een rustige middag midden in de natuur in Nederland. Wij hopen dat jullie dit evenement op jullie site en in jullie Clubbladen willen promoten. De inschrijving verloopt weer via onze PCN-site en inschrijven is vanaf 5 mei mogelijk. De gehele organisatie ligt bij de Peugeot Club Nederland. Kosten deelname: € 35,- p.p. (routeboek, ontvangst met koffie en iets lekkers, toegang tot het park, ruime lunch in het park)

Freek Aberson

redactie Le Lion & externe communicatie
Peugeot Club Nederland
Mobiel: 06-54600284
Mail: redactie@pcn.nl