Simca Automobiel Club Nederland
Simcat
 

 

nieuws.png

 Hier is het allerlaatste nieuws over Simca's en de Simca Automobiel Club Nederland te lezen.

 

S.A.C.N.  Present op Interclassics te Maastricht

De Simca Automobiel Club Nederland presenteert zich dit jaar weer op Interclassics te Maastricht. Op onze clubstand staan weer een aantal pareltjes van onze enthousiaste clubleden. Deze editie mag u niet missen. Korting ontvangt u als u online uw ticket koopt. Meer informatie is te vinden via deze link.

 

Interclassics_Maastricht_logo_2017.png

 

 

Fotogalerij is vernieuwd

Ik heb op de website de fotogalerij vernieuwd. Vanaf af heden heb ik de oude albums verwijderd en ga ik met behulp van Flickr nieuwe albums aanmaken. Het fotoalbum van SIM2016 staat nu in de fotogalerij.

 

Simca Leeft! In Autoweek Classics TV

Op 9 juni 2015 was het merk Simca uitgenodigd voor Autoweek Classics TV bij het Louwman Museum te Den Haag. Onze Clubleden Henk Liebregts en Adjan Emmen verleenden graag hun medewerking. Klik hier voor het filmpje.

 

Autoweek1.jpg

 

 

 

 

 

 

 Oldtimerfestival Venhuizen 2015 werd goed bezocht

Op 1ste en 2de paasdag werd in de Noord-Hollandse plaats Venhuizen voor de 30ste maal het Oldtimer festival gehouden. Er kwamen ruim 11.000 mensen op af. Dat kwam mede door de presentatie van onze club die vertegenwoordigd was met maar liefst 27 modellen. Op de website van het Noord Hollandsdagblad is een leuk filmpje te zien.

Venhuizen.jpg

 

 

 

 

 

Etoile