Pagina 1 van 1

nieuwe onderdelen voor Chrysler 160, 180 + 2,0 litre

BerichtGeplaatst: 04 feb 2019 20:33
door Arondespecialist
nieuwe onderdelen voor Chrysler 160, 180 + 2,0 litre.

Enkele doosjes met nieuwe zekeringen. Ieder doosje bevat 2 zekeringen van 16 A en 3 zekeringen van 10 A.
Het corresponderende onderdeel nummer is 096145.BN000.

Verder nog:
nieuwe contactpunten, verdeelkappen, rotors en condensators voor deze Chryslers 160, 180 + 2,0 litre, zowel voor de vroege uitvoering als de late uitvoering.
Beide uitvoeringen waren voorzien van een verschillende stroomverdeler, zodat ook contactpunten, verdeelkap, rotor en condensator verschillend waren.
Bij belangstelling hiervoor graag foto's per mail sturen van de oude onderdelen zodat vast komt te staan welke uitvoering je hebt.

Overigens heb ik al jaren een speciaal apparaat in huis, een condensator testapparaat, dat met een ongelooflijke nauwkeurigheid vast stellen kan hoeveel de exact uF waarde van de condensator is. De nauwkeurigheid hiervan is meer dan 99 % !!
Het testen van iedere condensator is geen overbodige luxe want ik weet uit lange ervaring dat zelfs nieuwe condensatoren, direkt uit de fabriek soms niet goed werken en laat staan oude gebruikte condensatoren die vaak door het niet gebruiken hun werking kwijt raken.
Dit laatste verschijnsel komt overigens ook voor bij gloednieuwe condensatoren zoals je die wel op beurzen tegenkomt. Als die van te voren niet getest is, zal de kans dat hij niet werkt zeer groot zijn.