MATRA Borderline Meeting 10 september 2017

Plaats hier uw foto's en reacties op één van de vele evenementen die er zijn, die u met uw Simca heeft meegemaakt in binnen en buitenland.

Moderator: Paul1100

MATRA Borderline Meeting 10 september 2017

Berichtdoor pete speed » 31 aug 2017 15:10

Hallo Matra-vrienden ,

zoals al eerder aangekondigd organiseren we op 10 september a.s. weer een Matra-Borderline-Meeting in Limburg.
De dag zal bestaan uit benzinegesprekken, koffieklets en een rit van ca 65 kilometer door Nederland en Duitsland, waarbij in Duitsland op een traject geen snelheidsbeperking geldt.

Bijeenkomst 11.00 uur; de start is gepland om ca. 12.00 uur in Venlo bij het VALK-Hotel, Hotel Venlo
Nijmeegseweg 90 , 5916 PT Venlo . Autoweg A67 richting Venlo-Duisburg. Afrit 40 “Venlo-Noord, Velden”. Hotel Venlo bevindt zich aan het einde van de afrit(rechtdoor oversteken) .

We rijden eerst naar “ Jagersrust Velden”, waar in het pannenkoekenhuis een kleine lunch genoten kan worden.
Er moet deze dag niets; diegenen die geen rit willen rijden, kunnen hier van de prachtige natuur genieten, kunnen daar ook iets eten en drinken als ze willen en kunnen elkaars wagens / documentatie / foto's /onderdelen enz. enz. bewonderen, ter afsluiting van de dag komen we in Swalmen op de markt bij elkaar.
Kofferverkoop is welkom.
Toegelaten zijn uiteraard alle type Matra’s ( en hun liefhebbers), maar ook de wagens die Matra onder Renault gebouwd heeft ( o.a. Espace, Avantime) en de derivaten (CG, Bonnet), maar ook diegenen die het merk een warm hart toedragen. De Matra-clubs uit België, Duitsland zijn ook uitgenodigd.
Aanmelden svp via de mail ivm hoeveelheid routebeschrijvingen. Inschrijfgeld is 0 en er is niets te winnen dan een leuke dag, het versterken van je Matra-netwerk en eventueel dat ene onderdeel dat je net zocht en iemand voor je meegebracht heeft.

Voor diegenen die op zaterdag al naar Venlo willen komen zijn er diverse hotels en B&B, in Venlo en de omringende dorpen , zie ook - Booking.com-

NB : Deelname geschiedt geheel op eigen verantwoording en voor eigen risico en de verkeersregels dienen ten alle tijden in acht te worden genomen.

Hope to see you all !
The Pete
pete speed
 
Berichten: 7
Geregistreerd: 20 sep 2014 15:49

Keer terug naar Evenementen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron