Matra Borderline meeting Limburg 21 september 2014

Plaats hier uw foto's en reacties op één van de vele evenementen die er zijn, die u met uw Simca heeft meegemaakt in binnen en buitenland.

Moderator: Paul1100

Matra Borderline meeting Limburg 21 september 2014

Berichtdoor pete speed » 20 sep 2014 18:45

Hallo Simca & Matra-vrienden ,
Op 21 september 2014 organiseren we weer een Matra Borderline Meeting in Limburg.
De dag zal bestaan uit benzinegesprekken, koffieklets en een rit van ca 65 kilometer door Nederland en Duitsland, waarbij in Duitsland op een traject geen snelheidsbeperking geldt.
De start is gepland om 12.00 uur in Beesel (locatie wordt nog bekend gemaakt) . Beesel ligt aan de A73 dicht bij Roermond en Venlo, maar je kunt ook de veerpont over de Maas bij Kessel nemen, heb je ook eens gevaren met je Matra.
Tijdens de rit kan ( op eigen kosten ) op diverse plaatsen een lunch genoten worden.
Er moet deze dag niets; diegenen die geen rit willen rijden, kunnen van de prachtige natuur genieten (kan ook na de rit) waar we starten, kunnen daar ook iets eten en drinken als ze willen en kunnen elkaars wagens / documentatie / foto's /onderdelen enz. enz. bewonderen, ter afsluiting van de dag komen we weer in Beesel bij elkaar.
Elke deelnemer ontvangt de laatste MATRA-poster ( zolang de voorraad strekt) .
Kofferverkoop is welkom.
Toegelaten zijn uiteraard alle type Matra’s ( en hun liefhebbers),maar ook de wagens die Matra onder Renault gebouwd heeft ( Espace, Avantime) en de derivaten (CG, Bonnet). De Matra-clubs uit België, Duitsland zijn ook uitgenodigd.
Aanmelden svp via de mail ivm hoeveelheid routebeschrijvingen, posters en reservering parkeerplaatsen. Inschrijfgeld is 0 en er is niets te winnen dan een leuke dag, het versterken van je Matra-netwerk en eventueel dat ene onderdeel dat je net zocht en iemand voor je meegebracht heeft.

Voor diegenen die op zaterdag al naar Beesel willen komen zijn er diverse hotels en B&B, zie ook - Booking.com-
NB : Deelname geschiedt geheel op eigen verantwoording en voor eigen risico en de verkeersregels dienen ten alle tijden in acht te worden genomen.

Hope to see you all !

_________________
The Pete
pete speed
 
Berichten: 7
Geregistreerd: 20 sep 2014 15:49

Keer terug naar Evenementen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron